Artrozin

suplement diety, proszek (do wytworzenia płynu),

Siarczan chondroityny (chondroitin sulfate)

,

Siarczan glukozaminy (glucosamine sulfate)

,

Kwas askorbinowy (Witamina C) (ascorbic acid)

, Solinea

Opakowanie:

30 torebek 8,42 g
dostępny, cena 44,95 zł
44,95 zł

(1,50 zł / szt.)

Opis Artrozin

Proszek (do wytworzenia płynu) Artrozin to suplement diety. W jego skład wchodzą następujące substancje: chondroitin sulfate, glucosamine sulfate, ascorbic acid - jest to więc tzw. preparat wieloskładnikowy. Według klasyfikacji anatomiczno-terapeutyczno-chemicznej (ATC) produkt Artrozin jest przypisany do kategorii M01AX. Kategoria ta (wg klasyfikacji ATC) to: układ mięśniowo-szkieletowy, leki przeciwzapalne i przeciwreumatyczne, niesteroidowe leki przeciwzapalne i przeciwreumatyczne, inne. Artrozin jest dostępne w opakowaniach: 30 torebek 8,42 g. Producent tego preparatu to Solinea.

Podmiot odpowiedzialny Artrozin

Solinea sp. z o.o.
Elizówka, ul. Szafranowa 6
21-003 Ciecierzyn
PL
biuro@solinea.pl

Składniki Artrozin

Sacharoza; siarczan glukozaminy (siarczan glukozaminy 2 KCl) (ze skorupiaków), siarczan chondroityny, witamina C (kwas L-askorbinowy), aromat, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, substancja słodząca: sukraloza, substancja przeciwzbrylająca: dwutlenek krzemu.

Jak stosować Artrozin

Zalecaną dzienną porcją jest 1 saszetka. Zawartość należy rozpuścić w 0,5 – 1 szklanki wody, należy mieszać dokładnie do rozpuszczenia preparatu. Spożyć bezpośrednio po przygotowaniu. Przyjmować w trakcie lub bezpośrednio po posiłku. W celu osiągnięcia optymalnych rezultatów zaleca się systematyczne przyjmowanie preparatu przez minimum 3 miesiące.

Jak przechowywać Artrozin

Przechowywać w suchym, ciemnym miejscu, w temperaturze do 25°C. Chronić od światła i bezpośredniego działania słońca. Przechowywać w sposób niedostępny dla małych dzieci.

Ostrzeżenia i informacje na temat bezpieczeństwa produktu Artrozin

Suplementy diety nie mogą być stosowane jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety. Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia.